de VideoCoach

(5 sterren uit 6 reviews)

Bij de VideoCoach krijg je een 1 op 1 gesprek, zodat je jouw video-vragen aan ons kunt stellen. Wij voorzien je persoonlijk van advies.
Je krijgt:

Een Skype sessie met een professionele filmmaker
Antwoord op jouw video gerelateerde vragen
 Mail een voorstel voor een datum direct na betaling
Persoonlijke tips en tricks

Ontvang 1 sessie

€99,00

Waarom de Videocoach?

Je kunt een VideoCoach inzetten als er persoonlijke begeleiding nodig is: je hebt behoefte aan antwoord op specifieke videovragen of je hebt het gevoel dat je video nog beter kan, je weet alleen niet precies hoe je dat moet aanpakken. Door onze ervaring als filmmakers begrijpen we waar je tegenaan loopt, en kunnen we je goed van advies voorzien. We geven concrete tips en tricks voor jouw situatie en beantwoorden natuurlijk de concrete vragen die jij hebt.

We hebben inmiddels al aardig wat mensen op weg geholpen 🙂
Een kleine greep uit de vragen die we eerder tijdens een gesprek beantwoord hebben:

 • Ik wil graag een kleine studio bouwen om vaker video opnames te doen. Waar moet ik op letten bij het opstellen van de apparatuur en het filmen?
 • Het lukt me niet om de ogen in beeld zo goed scherp te krijgen als bij jullie en ik heb al vanalles geprobeerd. Wat gaat er mis?
 • Ik heb een bepaald type lampen gekocht maar ik heb nog steeds het gevoel dat mijn video's te donker zijn. Is dat zo? En zo ja, wat kan ik hier nog aan doen?
 • Ik besteed veel tijd aan mijn Youtube kanaal, maar heb het idee dat de video's lang niet zo vaak bekeken worden als zou kunnen. Dat is zonde! Kun je mij feedback geven op mijn kanaal?
 • We willen een online webinar organiseren en hebben onze setup getest... alleen blijft het beeld wazig en de microfoons gaan rondzingen. Hoe lossen we dit op?
 • Hoe kan ik 4k materiaal het beste importeren en verwerken in mijn montageprogramma?

De coaches voorgesteld

Omdat er binnen het filmmaken ook weer verschillende expertises zijn, zijn wij niet de enigen die jouw vraag beantwoorden! We hebben een aantal filmmakers in onze directe omgeving met specifieke kennis, bijvoorbeeld rondom livestreamen of sociale media, die voor je klaarstaan om jou te helpen. Bij elke aanvraag die binnenkomt kijken wij welke filmmaker het beste bij je past, zodat je met zo veel mogelijk tips, informatie en nieuwe ideeën het gesprek verlaat.


Riske

Riske werkt al ruim 10 jaar als professioneel filmmaker en is binnen de Videomakers degene met de meeste filmkennis. Vragen over monteren en montageprogramma's, cameratechniek, hoe je een mooi plaatje maakt en het bouwen van een set gaan vaak naar haar. Riske kan heel goed op een begrijpelijk niveau uitleggen hoe je het filmen praktisch aanpakt, zonder al te veel supertechnische details.

Ook inhoudelijk is Riske erg sterk, dus als je vragen hebt over je script of het opbouwen van een verhaal dan is Riske ook een topper om even mee te kletsen!

Grietje

Grietje werkt als presentator en interviewer voor verschillende organisaties. Binnen de Videomakers is zij degene die zich verdiept in Youtube en de vele veranderingen binnen dat platform. Als je meer wilt weten over presenteren voor de camera, of als je concrete tips zoekt om je Youtubekanaal te verbeteren, dan kan Grietje je daarbij helpen!Tom

Tom van Striking Video is een kantoorgenoot van Riske, en ook een goede allround filmmaker. Hij specialiseert zich daarnaast in livestreamen, iets waar wij wel wat van weten maar lang niet zo veel als Tom. Juist bij het houden van een livestream wil je dat alles vlekkeloos verloopt, je kan het niet nog eens overdoen.

Omdat we geregeld livestream gerelateerde vragen krijgen hebben we Tom gevraagd om zijn expertise te delen. Dus als je een webinar wilt geven of een evenement wilt livestreamen en je zit met vragen, dan is de kans groot dat je Tom te spreken krijgt.

Deelnemers over de Videocoach

"Al een lange tijd kijk ik naar de leuke en informatieve video’s van de Videomakers. Toen ik een korte introductie-video wilde maken voor mijn stichting, moest ik ook meteen aan ze denken. Ik zat nog met een stel vragen en nam contact op met de Videomakers. Riske wees me op hun “video coach”, na het mailen van een stel vragen over mijn script, de setting en mijn eerste probeersel-video kreeg ik via een Skype-gesprek hele bruikbare feedback.

Na de tips die ik kreeg in dit gesprek heb ik mijn video enorm kunnen verbeteren. In een tweede “video coach”-afspraak zijn mijn laatste vragen over de video beantwoord en heb ik goede tips gehad over mijn YouTube-kanaal en toekomstige video’s. Ik heb super veel geleerd van deze sessies en ik weet zeker dat deze kennis me ook gaat helpen bij het maken van toekomstige video’s."

Bram Platel

Lees alle reviews


Hoe werkt het?

Als je een 'VideoCoach' aanschaft, kan je het volgende verwachten:


 • Mail je vraag

  Laat ons weten waarbij we je kunnen helpen. Loop je vast met je script, stuur ons de opzet. Wil je een review van je Youtube kanaal, stuur een linkje met een paar concrete vragen. En kom je er niet uit in je montage? Stuur je struikelblokken, en een export van je video tot nu toe. Zo kunnen we nog wel even doorgaan Hoe concreter je bent met je vragen, hoe meer wij je kunnen geven tijdens het gesprek!

 • Plan een datum

  Als je ons dan toch al aan het mailen bent, laat ons dan meteen weten wanneer je tijd hebt om met een van ons in gesprek te gaan. We houden onze sessies over Skype, dus je hoeft er niet de deur voor uit (dat scheelt).

 • Wij bereiden ons voor

  Als je Skype hebt geïnstalleerd, en een goed werkende internet verbinding ter beschikking hebt, ben je in principe klaar. Wij nemen nu even de tijd om in jouw vragen te duiken om ons gesprek tot in de puntjes voor te bereiden. We gaan op zoek naar antwoorden op de vragen die je hebt, maar kijken ook wat ons nog meer opvalt. We maken een hele lijst met tips en tricks om je tijdens het gesprek mee te geven.

 • Het gesprek

  Op de afgesproken tijd ontmoeten we elkaar op Skype. Wij nemen dan een half uur de tijd om je te overladen met feedback, tips en tricks. Zodat jij daarna meteen weer aan de slag kunt!


Goed om te weten!

De VideoCoach kan een onderdeel zijn van jouw cursus, bijvoorbeeld als je de cursus 'maak je eigen bedrijfsfilm' met VideoCoach optie hebt gekocht. Je kunt je coach sessie dan op ieder moment inzetten, bijvoorbeeld nadat je een script hebt geschreven, vlak voordat je gaat filmen of als je tegen dingen aanloopt tijdens het monteren.

Veelgestelde vragen