Een feestelijk moment!

Deze premiรจre begint over...

Showtime!

 

Wat vieren we?

5 jaar geleden startten we met de Videomakers. We hadden geen idee waar we precies aan begonnen! Maar wat we wel wisten was dat we onze videokennis heel graag met anderen wilden delen.

We kozen niet voor niets de naam 'de Videomakers', want we wilden een plek maken die groter was dan wij twee. De Videomakers, dat zijn wij, maar jij ook: eigenlijk gewoon iedereen die zich bezig houdt met het maken van video, of dat nu voor je werk is of als hobby.

Die groep enthousiastelingen is inmiddels aardig gegroeid. We hebben de mijlpaal van 30.000 abonnees op Youtube bereikt en onze video's worden per maand bijna 100.000 keer bekeken. Bi-zar! Dat zo veel mensen, jullie, elke week weer meepraten onder de video’s en extra tips en tricks met elkaar delen, met ons kletsen, extra vragen stellen - daar zijn we best wel ondersteboven van!

Wij vonden deze leuke feiten al genoeg reden voor een klein online feestje, samen met jou ๐Ÿ˜€

Maar wij bleken niet de enige die dat vonden... en er kwam nog een derde reden bij om feest te vieren. ๐Ÿ˜€ We kunnen daar nu nog niet al te veel over zeggen, maar we staan te trappelen om het je te vertellen! Dat doen we op:

Op

vrijdag 7 mei om 16.00u

 

kun je in de video hier beneden, met ons dat feestje vieren. Omdat we 5 jaar bestaan, omdat we 30.000 abonnees hebben, omdat we je iets heel tofs willen vertellen en natuurlijk omdat we een leuke prijs gaan weggeven! En nog toffer: het wordt een feestje waarbij ook andere filmmakers in het zonnetje worden gezet. Hoe leuk is dat! ๐Ÿ˜€

Zorg zeker dat je erbij bent op 7 mei. Tot dan!

p.s. Wil je graag een herinnering? Klik op de video hier beneden en daarna op 'herinnering instellen'. Je krijgt dan als het goed is ook nog een herinnering van Youtube zodra we in première gaan ๐Ÿ™‚ 


Wil je meekletsen in de livechat? Open deze video dan in een losse tab in Youtube!

Comments 77

 1. Post
  Author
  1. Post
   Author
   1. Jullie doen het geweldig! Waar filmclubs leeg lijken te lopen, toveren jullie 30.000 geรฏnteresseerde filmers boven water. Ga zo door! Fameuze filmers bestaan wel, maar ze wisten zich goed te verbergen. Daar moet verandering in komen. Veel succes. John Groeneweg (HAF)

 2. Hallo Grietje en Riske.

  Weer een mijlpaal. Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum. Ik geniet regelmatig van jullie instructie filmpjes. Ga zo door!

  Groet Hugouw

  1. Post
   Author
 3. Goed bezig dames! Proficiat met jullie 5 jaar! Heel leerrijk en al heel wat opgestoken dat ik met plezier deel met collega’s en leerlingen.
  Een 3e partner in videocrime als 3e verrassing? ๐Ÿ˜‰

  1. Post
   Author

   Dankjewel! Wat leuk dat je de kennis deelt met collega’s en leerlingen! Haha, mooie gok ๐Ÿ˜€

 4. Ik heb er zin in

  Als ik tijd heb ( ik ga vrijdag namelijk verhuizen ) ben ik er zeker bij
  En ook in de livechat

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 5. Van Harte gefeliciteerd, ik leer veel van jullie. Top jullie vrolijke manier van uitleggen blijf zo door gaan. Ik wordt van elke video van jullie weer blij.

  Groetjes Marily

  1. Post
   Author
 6. Super !! Hartstikke proficiat.!! Heb enorm van jullie geleerd!
  Steeds weer! Van absoluut leek tot opa die geregeld leuke videootjes maakt voor kinderen รฉn kleinkinderen!!
  DANK!! En ga asjeblieft mooi en zo inspirerend door!!!!
  Alle succes gewenst!!! …. tot ons ALLER genoegen!!!!!
  MKM

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 7. Hoi Dames,
  Van harte gefeliciteerd met jullie jubilea.
  Ik ben alleen pas rond 17:00 thuis van werk, dus ik vrees dat ik daarna pas kan aansluiten.

  1. Post
   Author

   Hi Marco! Ja snappen we ๐Ÿ™‚ de video die we maken is daarna openbaar te bekijken dus hij blijft beschikbaar ๐Ÿ™‚ Werk ze!!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 8. Al vast van harte… maar euh, youtube doet niet zo aardig en ik denk dat jullie dat toch ook moeten weten, kijk eens op het kanaal van Aquachigger…oh maar ook goed nieuwd is dat deze zomer concurrentie komt voor youtube, zie de reacties

  1. Post
   Author

   Dank Hans! Ah, ik zie wat je bedoelt bij Aquachigger. Ik heb de video niet gezien maar klinkt als een vervelend probleem…! Concurrentie voor Youtube ben ik heel benieuwd naar ๐Ÿ™‚ Op welke reactie doel je precies?

 9. Geweldige prestatie. Ik zag jullie ‘opklimmen’. Alle videomails opgeslagen om er ooit iets mee te doen. Zo aanstekelijk. Filmen en fotograferen kan ik wel, maar de verwerking en plaatsing … Vrijdag probeer ik er bij te zijn met het vaste voornemen er toch mee aan het werk te gaan ๐Ÿ˜‰

  1. Post
   Author

   Wat gezellig! Haha, ja we hebben een reis doorgemaakt inderdaad, en wat leuk dat je daarbij was ๐Ÿ™‚ Superleuk als je er vrijdag bent! En ja, dat gevoel van allemaal opgeslagen berichten om er dan nog iets mee te gaan doen herken ik heel goed! Haha. Het juiste moment komt er ongetwijfeld aan ๐Ÿ™‚

 10. Een leuk idee, met bijzondere leuke meiden. Volop goede adviezen en tips. Ik ben blij met de VIDEOMAKERS. Ga zo door, veel succes verder

  1. Post
   Author
 11. Nou, ik ben ontzettend benieuwd. Beleef altijd veel plezier aan jullie enthousiaste manier van het overbrengen van kennis rondom het videogebeuren. Ik heb zelf daarnaast ook veel behoefte om met mensen die met Vegas Pro werken overleg te hebben. Sommige problemen krijg ik niet opgelost.

  1. Post
   Author

   Hi Sjef, dank, wat een leuk compliment! ๐Ÿ˜€ Ja, dat snap ik ๐Ÿ™‚ Ik kan me voorstellen dat er wel meer mensen in de reacties (op Youtube bij ons?) dat doen en jullie wellicht daarin elkaar zouden kunnen ondersteunen. Dat zou natuurlijk heel tof zijn!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 12. Alvast van harte gefeliciteerd.
  Vijf jaar en 30.000 abonnees: die zijn zeker verdiend. Zo knap wat jullie doen.

  1. Post
   Author

   Dank Jan! En superleuk dat je al zo lang bij ons bent en een trouwe reageerder bent ๐Ÿ™‚ Dat waarderen we heel erg!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 13. Dames, ik wens jullie nog heel veel mooie lustrummen. Ik kijk met regelmaat jullie video’s en geniet er elke keer weer van. En ik ben een oude rot van 61 die blijft leren dank zij jullie. Ik steek niet een duim op maar 10 vingers voor jullie. Ik hoop nog lang van jullie kennis te mogen genieten. Een oude cameraman van Hilversum.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Oehw….!!!! Dat zou zeker een supermooi compliment zijn ๐Ÿ˜€ En dank! ๐Ÿ˜€ Leuk dat je erbij bent!

 14. Wow, vijf jaar alweer, Gefeliciteerd !!
  Jullie initiatief heeft mij veel opgeleverd en vooral even sparren hoe je iets op kan lossen.
  Ook aan de reacties en heb ik veel gehad.
  Dus ik hoop dat jullie nog HEEEEEL lang bezig blijven !!!
  Al mijn werk het toelaat zal ik er vrijdag zeker bij zijn !!

  1. Post
   Author

   Haha, ja het gaat hard ๐Ÿ˜‰ Dankjewel, wat superleuk om te horen!! En heel gezellig als je er bent! ๐Ÿ˜€

 15. Alvast een heel dikke proficiat en doe er zeker nog minstens 5 jaar bij. Jullie inspiratie werkt aanstekelijk. Steeds interessante (opleiding) filmpjes. Jullie zijn een enthousiast en leuk team. Doe zo verder en hop naar de 60.000 abonnees ??
  Veel succes verder !

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
    1. Post
     Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.